Chateau Meiland over pijn op de borst van Martien gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland over pijn op de borst van Martien gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland over pijn op de borst van Martien gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland voelt Martien zich niet leker. De druk op zijn borst bezorgd de familie allerlei angstscenario's. BehangstripEerst gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten. Maar de muur heeft een eigen wil. Gefrustreerd gaat de familie dan maar wijnen. Gescheurde aortaMartien voelt zich deze week ook niet zo lekker - de druk op zijn borst houdt hem 's nachts wakker. Het is in ieder geval geen corona. Montana en Maxime twijfelen nog: is het een gescheurde aorta, dichtgeslipte aderen of gewoon een longaandoening? Martien vraagt zich af of het nog gebruikelijk is rouwkaarten te sturen. Zien: Martien Meiland en de familie gaan fanatiek sporten in Chateau Meiland Bekijk deze video » Chateau Meiland: Maxime stelt voor om de prostitutie in te gaan Bekijk deze video »
Uitzending :
Chateau Meiland over pijn op de borst van Martien gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland voelt Martien zich niet leker. De druk op zijn borst bezorgd de familie allerlei angstscenario's.

Behangstrip
Eerst gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten. Maar de muur heeft een eigen wil. Gefrustreerd gaat de familie dan maar wijnen.

Gescheurde aorta
Martien voelt zich deze week ook niet zo lekker - de druk op zijn borst houdt hem 's nachts wakker. Het is in ieder geval geen corona. Montana en Maxime twijfelen nog: is het een gescheurde aorta, dichtgeslipte aderen of gewoon een longaandoening? Martien vraagt zich af of het nog gebruikelijk is rouwkaarten te sturen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland over pijn op de borst van Martien gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV