Jezus van Nazareth verovert de wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jezus van Nazareth verovert de wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jezus van Nazareth verovert de wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze historische reisserie volgt presentator Kefah Allush de voetsporen van de apostelen, Jezus' volgelingen van het eerste uur. In vier afleveringen, op dinsdag om 20:45 uur op NPO 2, onderzoekt Allush hoe de boodschap van één man de hele wereld kan veroveren. Revolutionaire boodschapHet einde van Jezus' leven betekende geen stille dood voor zijn ideeën. Zijn volgelingen trokken na de dood van Jezus van Nazareth, met gevaar voor eigen leven, de wereld in en verkondigden zijn revolutionaire boodschap. Wie waren zij en wat dreef hen? Kefah Allush treedt in de voetsporen van twee van hen, Petrus en Taddeüs. JudasTijdens zijn reis door Israël probeert Allush er in de eerste aflevering achter te komen wat Judas, misschien wel de meest intrigerende apostel, tot diens verraad van Jezus dreef. Vervolgens bezoekt hij de mogelijke plekken waar Jezus ten hemel gevaren is en waar de apostelen de Heilige Geest hebben ontvangen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze historische reisserie volgt presentator Kefah Allush de voetsporen van de apostelen, Jezus' volgelingen van het eerste uur. In vier afleveringen, op dinsdag om 20:45 uur op NPO 2, onderzoekt Allush hoe de boodschap van één man de hele wereld kan veroveren.

Revolutionaire boodschap
Het einde van Jezus' leven betekende geen stille dood voor zijn ideeën. Zijn volgelingen trokken na de dood van Jezus van Nazareth, met gevaar voor eigen leven, de wereld in en verkondigden zijn revolutionaire boodschap. Wie waren zij en wat dreef hen? Kefah Allush treedt in de voetsporen van twee van hen, Petrus en Taddeüs.

Judas
Tijdens zijn reis door Israël probeert Allush er in de eerste aflevering achter te komen wat Judas, misschien wel de meest intrigerende apostel, tot diens verraad van Jezus dreef. Vervolgens bezoekt hij de mogelijke plekken waar Jezus ten hemel gevaren is en waar de apostelen de Heilige Geest hebben ontvangen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jezus van Nazareth verovert de wereld
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jezus van Nazareth verovert de wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV