America to Me aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

America to Me aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

America to Me aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tiendelige documentaireserie America to Me volgt filmmaker Steve James twaalf leerlingen van de Oak Park and River Forest High School, een eliteschool in een buitenwijk van Chicago. De afleveringen zijn de komende dinsdagen rond 23:20 uur te zien op NPO 2. SmeltkroesDe school is een etnische, economische en culturele smeltkroes; de Amerikaanse maatschappij in het klein. Leerlingen, hun familie en het docentenkorps vertellen over de barrières waarmee hedendaagse tieners te maken krijgen. HuidskleurAmerica to Me stelt controversiële kwesties aan de orde, waaronder het effect van huidskleur en sociale positie op het onderwijs. De docuserie toont openhartige portretten van twaalf leerlingen aan het begin van hun persoonlijke ontwikkeling. Een inkijkje in de zoektocht van jonge Amerikanen naar hun identiteit. Beau gemist? Glen Faria en Glennis Grace hadden schokkende ervaring met racisme Bekijk deze video » RTL Nieuws: emotionele Larica vertelt over ervaringen met racisme Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de tiendelige documentaireserie America to Me volgt filmmaker Steve James twaalf leerlingen van de Oak Park and River Forest High School, een eliteschool in een buitenwijk van Chicago. De afleveringen zijn de komende dinsdagen rond 23:20 uur te zien op NPO 2.

Smeltkroes
De school is een etnische, economische en culturele smeltkroes; de Amerikaanse maatschappij in het klein. Leerlingen, hun familie en het docentenkorps vertellen over de barrières waarmee hedendaagse tieners te maken krijgen.

Huidskleur
America to Me stelt controversiële kwesties aan de orde, waaronder het effect van huidskleur en sociale positie op het onderwijs. De docuserie toont openhartige portretten van twaalf leerlingen aan het begin van hun persoonlijke ontwikkeling. Een inkijkje in de zoektocht van jonge Amerikanen naar hun identiteit.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op America to Me aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV