Misdaadcollege over Nederlandse Bonnie en Clyde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Misdaadcollege over Nederlandse Bonnie en Clyde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Misdaadcollege over Nederlandse Bonnie en Clyde gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Misdaadcollege vertellen de betrokkenen over de klopjacht op 'de Nederlandse Bonnie & Clyde'. Geweld en vernielingIn februari 2014 is Nederland in rep en roer door het criminele duo Antonio Marcos van der P. en Enise Merve B., die al snel bekend komen te staan als 'de Nederlandse Bonnie & Clyde'. Het koppel laat een spoor van geweld en vernieling achter in onder andere het Drentse Echten, Meppel en op een camping bij Enschede. KlopjachtDe Nederlandse politie zoekt met man en macht naar de twee. Na een intensieve klopjacht wordt het stel in een Duitse hotelkamer in de boeien geslagen. De onderzoeksleiders van de politie, de Officier van Justitie en andere directbetrokkenen vertellen onder leiding van Rick Nieman hoe ze deze landelijke klopjacht tot een goed einde wisten te brengen en beantwoorden zij vragen van het publiek. Dinsdag 26 mei in Misdaadcollege: politie doet schokkende ontdekking in Spanje Bekijk deze video » Misdaadcollege gemist? Politie vertelt over schokkende moord op Anita van Dijk Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van Misdaadcollege vertellen de betrokkenen over de klopjacht op 'de Nederlandse Bonnie & Clyde'.

Geweld en vernieling
In februari 2014 is Nederland in rep en roer door het criminele duo Antonio Marcos van der P. en Enise Merve B., die al snel bekend komen te staan als 'de Nederlandse Bonnie & Clyde'. Het koppel laat een spoor van geweld en vernieling achter in onder andere het Drentse Echten, Meppel en op een camping bij Enschede.

Klopjacht
De Nederlandse politie zoekt met man en macht naar de twee. Na een intensieve klopjacht wordt het stel in een Duitse hotelkamer in de boeien geslagen. De onderzoeksleiders van de politie, de Officier van Justitie en andere directbetrokkenen vertellen onder leiding van Rick Nieman hoe ze deze landelijke klopjacht tot een goed einde wisten te brengen en beantwoorden zij vragen van het publiek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Misdaadcollege
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Misdaadcollege over Nederlandse Bonnie en Clyde gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV