Zwangere Kim Feenstra deelt beelden van babybuik

Zwangere Kim Feenstra deelt beelden van babybuik

Zwangere Kim Feenstra deelt maandag nieuwe beelden op haar Instagram. Daar is eindelijk een kiekje van haar babybump te bewonderen! Haar buik is al goed te zien en Kim's volgers vinden het fantastisch en zijn erg blij voor haar en haar vriend Stanley.

Echobeelden
Kim en Stanley deelde eind mei op een bijzondere wijze dat ze zwanger is van haar eerste kindje. In deze video is te zien hoe verliefd Kim en Stanley zijn en de video eindigt met Kim en Stanley bij de verloskundige die samen kijken naar de echobeelden van hun eerste wonder.

Zwangere <em>Kim Feenstra</em> deelt beelden van <em>babybuik</em> Zwangere Kim Feenstra deelt maandag nieuwe beelden op haar Instagram. Daar is eindelijk een kiekje van haar babybump te bewonderen! Haar buik is al goed te zien en Kim's volgers vinden het fantastisch en zijn erg blij voor haar en haar vriend Stanley. View this post on Instagram A post shared by Kim Feenstra (@k2im) EchobeeldenKim en Stanley deelde eind mei op een bijzondere wijze dat ze zwanger is van haar eerste kindje. In deze video is te zien hoe verliefd Kim en Stanley zijn en de video eindigt met Kim en Stanley bij de verloskundige die samen kijken naar de echobeelden van hun eerste wonder. Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment waarin de video te zien van de bekendmaking van Kims zwangerschap. Bekijk ook Model Kim Feenstra laat haar 'lelijkste' kant zien, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Kim Feenstra openhartig over zwangerschap: ''Ik heb me heel beroerd gevoeld'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zwangere Kim Feenstra deelt beelden van babybuik

Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment waarin de video te zien van de bekendmaking van Kims zwangerschap.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zwangere Kim Feenstra deelt beelden van babybuik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier