Misdaadfilm Léon: The Professional dinsdag te zien op Veronica, bekijk de trailer

Misdaadfilm Léon: The Professional dinsdag te zien op Veronica, bekijk de trailer

Dinsdag 9 juni is de briljante en legendarische misdaadfilm Léon: The Professional te zien op Veronica. Het betekende de grote internationale doorbraak voor de Franse filmregisseur Luc Besson. De hoofdrollen worden gespeeld door Jean Reno, Natalie Portman en Gary Oldman.

Wraak
Mathilda (Portman) is een twaalfjarig meisje uit een asociaal New Yorks gezin, wier vader verwikkeld is in drugszaken. Als zij op een dag boodschappen gaat doen, moordt de corrupte agent Norman Stansfield (Oldman) haar hele familie uit. Mathilda zoekt onderdak bij de introverte Franse buurman Léon (Jean Reno), die een huurmoordenaar blijkt te zijn. Na enige aarzeling ontfermt hij zich over het meisje en leert haar zelfs de kneepjes van het vak - want Mathilda is uit op wraak.

Léon: The Professional (1994) wordt beoordeeld met een 8,5 op IMDb en is op dinsdag 9 juni om 20.30 uur te zien op Veronica.

Misdaadfilm <em>Léon: The Professional</em> dinsdag te zien op Veronica, bekijk de trailer Dinsdag 9 juni is de briljante en legendarische misdaadfilm Léon: The Professional te zien op Veronica. Het betekende de grote internationale doorbraak voor de Franse filmregisseur Luc Besson. De hoofdrollen worden gespeeld door Jean Reno, Natalie Portman en Gary Oldman. WraakMathilda (Portman) is een twaalfjarig meisje uit een asociaal New Yorks gezin, wier vader verwikkeld is in drugszaken. Als zij op een dag boodschappen gaat doen, moordt de corrupte agent Norman Stansfield (Oldman) haar hele familie uit. Mathilda zoekt onderdak bij de introverte Franse buurman Léon (Jean Reno), die een huurmoordenaar blijkt te zijn. Na enige aarzeling ontfermt hij zich over het meisje en leert haar zelfs de kneepjes van het vak - want Mathilda is uit op wraak. Léon: The Professional (1994) wordt beoordeeld met een 8,5 op IMDb en is op dinsdag 9 juni om 20.30 uur te zien op Veronica. Bekijk ook Natalie Portman was bloednerveus voor aankondiging nieuwe Thor-film Bekijk deze video »
Film :
Misdaadfilm Léon: The Professional dinsdag te zien op Veronica, bekijk de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Misdaadfilm Léon: The Professional dinsdag te zien op Veronica, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV