Beter Laat Dan Nooit: Gerard Cox 'scheet zeven kleuren stront' door paragliden

Beter Laat Dan Nooit: Gerard Cox 'scheet zeven kleuren stront' door paragliden

De mannen in Beter Laat Dan Nooit staat een spectaculaire verrassing te wachten: ze mogen namelijk paragliden boven het prachtige Rio de Janeiro in Brazilië. Gerard Cox stond echter niet te popelen om van de berg de afgrond in te rennen: "Ik scheet zeven kleuren stront." Peter Faber lijkt meer van de bijzondere ervaring te genieten.

Bekijk het fragment uit Beter Laat Dan Nooit hieronder.

Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beter Laat Dan Nooit</em>: Gerard Cox 'scheet zeven kleuren stront' door <em>paragliden</em> De mannen in Beter Laat Dan Nooit staat een spectaculaire verrassing te wachten: ze mogen namelijk paragliden boven het prachtige Rio de Janeiro in Brazilië. Gerard Cox stond echter niet te popelen om van de berg de afgrond in te rennen: "Ik scheet zeven kleuren stront." Peter Faber lijkt meer van de bijzondere ervaring te genieten. Bekijk het fragment uit Beter Laat Dan Nooit hieronder. Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beter laat dan nooit: Barrie Stevens vervult droom en treedt op als dragqueen Bekijk deze video » Zien: Katja Schuurman viert carnaval in Rio in bijzondere outfit Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beter Laat Dan Nooit: Gerard Cox 'scheet zeven kleuren stront' door paragliden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier