Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het vierdelige negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera elke woensdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Ruige schoonheidDe serie gaat over Vera Stanhope, die in de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland misdaden onderzoek die alleen zij kan oplossen. RaadselAls in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen een jonge forensisch psychologe vermoord wordt aangetroffen op een afvalstort, is het aan inspecteur Vera om de dader te vinden. Het slachtoffer lijkt geen vijanden gehad te hebben, dus het is een raadsel wie haar zo bruut om het leven heeft gebracht. SchaduwUiteindelijk komt Vera op het spoor van een oude moordzaak die nog altijd een schaduw werpt over deze hechte gemeenschap.
Uitzending :
Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond is het vierdelige negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera elke woensdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Ruige schoonheid
De serie gaat over Vera Stanhope, die in de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland misdaden onderzoek die alleen zij kan oplossen.

Raadsel
Als in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen een jonge forensisch psychologe vermoord wordt aangetroffen op een afvalstort, is het aan inspecteur Vera om de dader te vinden. Het slachtoffer lijkt geen vijanden gehad te hebben, dus het is een raadsel wie haar zo bruut om het leven heeft gebracht.

Schaduw
Uiteindelijk komt Vera op het spoor van een oude moordzaak die nog altijd een schaduw werpt over deze hechte gemeenschap.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV