Op1 gemist? Wat gaat gebeuren met Femke Halsema in spoeddebat Amsterdam?

Op1 gemist? Wat gaat gebeuren met Femke Halsema in spoeddebat Amsterdam?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Woensdag wordt er een spoeddebat gehouden in de gemeenteraad van Amsterdam. Het is de grote vraag wat er gaat gebeuren met burgemeester Femke Halsema, die onder vuur ligt sinds de Black Lives Matter-demonstratie op de Dam, waar heel veel mensen op af kwamen ondanks het coronavirus. Ruben Koops van het Parool blikt alvast vooruit.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Wat gaat gebeuren met Femke Halsema in spoeddebat Amsterdam? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Woensdag wordt er een spoeddebat gehouden in de gemeenteraad van Amsterdam. Het is de grote vraag wat er gaat gebeuren met burgemeester Femke Halsema, die onder vuur ligt sinds de Black Lives Matter-demonstratie op de Dam, waar heel veel mensen op af kwamen ondanks het coronavirus. Ruben Koops van het Parool blikt alvast vooruit. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1: Erik Scherder over hoe we vakantie kunnen gebruiken tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Op1: Thomas Erdbrink en Sander Schimmelpenninck over Zweedse corona-aanpak Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Wat gaat gebeuren met Femke Halsema in spoeddebat Amsterdam?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wat gaat gebeuren met Femke Halsema in spoeddebat Amsterdam? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier