Beau gemist? Professor Louise Vet: ‘Nederland kan zonder biomassa’

Beau gemist? Professor Louise Vet: ‘Nederland kan zonder biomassa’

Hieronder zie je een fragment uit Beau. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Elektriciteit opwekken door biomassa zou een manier zijn om uit de klimaatcrisis te komen. Maar biomassa krijgt steeds meer kritiek en wekt behoorlijk wat weerstand op. Volgens de commissie Remkes is de milieuwinst van biomassa ook heel erg beperkt. “Eigenlijk is het voor Nederland haalbaar om het zonder biomassa te doen”, vertelt professor ecologie Louise Vet, die ook in commissie Remkes zit, bij Beau.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Professor Louise Vet: ‘Nederland kan zonder biomassa’ Hieronder zie je een fragment uit Beau. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Elektriciteit opwekken door biomassa zou een manier zijn om uit de klimaatcrisis te komen. Maar biomassa krijgt steeds meer kritiek en wekt behoorlijk wat weerstand op. Volgens de commissie Remkes is de milieuwinst van biomassa ook heel erg beperkt. “Eigenlijk is het voor Nederland haalbaar om het zonder biomassa te doen”, vertelt professor ecologie Louise Vet, die ook in commissie Remkes zit, bij Beau. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk LIVE: commissie-Remkes presenteert aanpak over stikstofprobleem Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Professor Louise Vet: ‘Nederland kan zonder biomassa’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Professor Louise Vet: ‘Nederland kan zonder biomassa’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier