Bekijk LIVE: protest in de Bijlmer tegen racisme (10 juni)

Bekijk LIVE: protest in de Bijlmer tegen racisme (10 juni)

Bekijk LIVE: protest in de <em>Bijlmer</em> tegen racisme (10 juni) Op woensdag 10 juni vanaf 16.45 uur kun je het protest tegen racisme in de Bijlmer hierboven live volgen. Waar eerder op de Dam al een protest tegen racisme en politiegeweld plaatsvond, wordt er nu in de Bijlmer opnieuw geprotesteerd. Doel van de demonstratie is stilstaan bij racisme en slavernij en zorgen dat (institutioneel) racisme wordt verbannen uit de samenleving. Verplaatst naar Nelson MandelaparkDe demonstratie in de Bijlmer zou eerst plaatsvinden op het Anton de Komplein, maar daar was slechts plaats voor 3000 demonstranten. Door de vele aanmeldingen op Facebook is door de Amsterdamse driehoek besloten het protest te verplaatsen naar het Nelson Mandelapark. In dat park kunnen 18.000 mensen op veilige afstand van elkaar protesteren. Er wordt ook opgeroepen om mondkapjes te dragen. Bekijk het protest tegen racisme in de Bijlmer met de livestream van de NOS hierboven. Bekijk ook Talkshow M: Akwasi over zijn speech op de Dam: ''Ik roep op tot verzet en never nooit tot geweld'' Bekijk deze video » Speech Sylvana Simons bij Black Lives Matter-protest Utrecht: ‘Genoeg is genoeg!’ (video) Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: protest in de Bijlmer tegen racisme (10 juni)

Op woensdag 10 juni vanaf 16.45 uur kun je het protest tegen racisme in de Bijlmer hierboven live volgen.

Waar eerder op de Dam al een protest tegen racisme en politiegeweld plaatsvond, wordt er nu in de Bijlmer opnieuw geprotesteerd. Doel van de demonstratie is stilstaan bij racisme en slavernij en zorgen dat (institutioneel) racisme wordt verbannen uit de samenleving.

Verplaatst naar Nelson Mandelapark
De demonstratie in de Bijlmer zou eerst plaatsvinden op het Anton de Komplein, maar daar was slechts plaats voor 3000 demonstranten. Door de vele aanmeldingen op Facebook is door de Amsterdamse driehoek besloten het protest te verplaatsen naar het Nelson Mandelapark. In dat park kunnen 18.000 mensen op veilige afstand van elkaar protesteren. Er wordt ook opgeroepen om mondkapjes te dragen.

Bekijk het protest tegen racisme in de Bijlmer met de livestream van de NOS hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: protest in de Bijlmer tegen racisme (10 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier