Obese gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Obese gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Obese gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 het laatste seizoen van Obese. Elke woensdag om 20:30 uur is te zien hoe verschillende deelnemers de strijd tegen de kilo's aangaan. Nieuwe levensstijlAngela Groothuizen presenteert het programma waarin de deelnemers acht maanden werken aan een nieuwe levensstijl. Dat doen ze onder intensieve begeleiding van een team van experts. GetrouwdIn de eerste aflevering zijn Wesley en Johanna te zien. Ze zijn tien jaar getrouwd en gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Fat shamingHun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. 'Fat shaming' is aan de orde van dag, waardoor ze bijna niet eens meer de straat op durven. Hun gezondheid loopt bovendien ernstig gevaar. Zij gaan als koppel de strijd tegen de kilo's aan. Oud-deelnemers van Obese blikken terug op hun deelname Bekijk deze video » Promo | Echtpaar Wesley en Johanna ziet Obese als laatste kans Bekijk deze video »
Uitzending :
Obese gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 het laatste seizoen van Obese. Elke woensdag om 20:30 uur is te zien hoe verschillende deelnemers de strijd tegen de kilo's aangaan.

Nieuwe levensstijl
Angela Groothuizen presenteert het programma waarin de deelnemers acht maanden werken aan een nieuwe levensstijl. Dat doen ze onder intensieve begeleiding van een team van experts.

Getrouwd
In de eerste aflevering zijn Wesley en Johanna te zien. Ze zijn tien jaar getrouwd en gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas.

Fat shaming
Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. 'Fat shaming' is aan de orde van dag, waardoor ze bijna niet eens meer de straat op durven. Hun gezondheid loopt bovendien ernstig gevaar. Zij gaan als koppel de strijd tegen de kilo's aan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Obese
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Obese gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV