Op1 gemist? Ruben Koops zag een geërgerde Femke Halsema tijdens debat

Op1 gemist? Ruben Koops zag een geërgerde Femke Halsema tijdens debat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Ruben Koops volgde vandaag (10 juni) het debat van de Amsterdamse gemeenteraad met burgemeester Femke Halsema. Hij zag dat Halsema zich af en toe niet kon beheersen en haar ergernis uitte richting de oppositie, die een motie van wantrouwen tegen haar had ingediend. Volgens Halsema's collega-burgemeester Paul Depla (Breda) moet ze erg oppassen met wat ze zegt.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Ruben Koops zag een geërgerde <em>Femke Halsema</em> tijdens debat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Ruben Koops volgde vandaag (10 juni) het debat van de Amsterdamse gemeenteraad met burgemeester Femke Halsema. Hij zag dat Halsema zich af en toe niet kon beheersen en haar ergernis uitte richting de oppositie, die een motie van wantrouwen tegen haar had ingediend. Volgens Halsema's collega-burgemeester Paul Depla (Breda) moet ze erg oppassen met wat ze zegt. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sylvana Simons valt in M tegenstanders Femke Halsema aan: "Not done en niet slim" Bekijk deze video » Hedy d'Ancona in M woest op tegenstanders Femke Halsema: "Plat seksisme" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Ruben Koops zag een geërgerde Femke Halsema tijdens debat


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ruben Koops zag een geërgerde Femke Halsema tijdens debat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV