Op1: Raphaël Duivenvoorden zag dat 'corona-medicijn' chloroquine veel schade aanricht

Op1: Raphaël Duivenvoorden zag dat 'corona-medicijn' chloroquine veel schade aanricht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Raphaël Duivenvoorden is onderzoeker en internist-nefroloog bij de Radboud Universiteit van Nijmegen. In die hoedanigheid deed hij onderzoek naar chloroquine, een middel dat een tijdje is voorgeschreven als 'corona-medicijn'. Hij kwam tot een schokkende conclusie: het middel richt veel meer schade aan dan gedacht.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Raphaël Duivenvoorden zag dat 'corona-medicijn' chloroquine veel schade aanricht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Raphaël Duivenvoorden is onderzoeker en internist-nefroloog bij de Radboud Universiteit van Nijmegen. In die hoedanigheid deed hij onderzoek naar chloroquine, een middel dat een tijdje is voorgeschreven als 'corona-medicijn'. Hij kwam tot een schokkende conclusie: het middel richt veel meer schade aan dan gedacht. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Donald Trump neemt risicovol malariamedicijn tegen corona: "Ik ben er nog" Bekijk deze video » D66-Kamerlid bang dat Amerika Nederlands coronamedicijn claimt (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Raphaël Duivenvoorden zag dat 'corona-medicijn' chloroquine veel schade aanricht


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Raphaël Duivenvoorden zag dat 'corona-medicijn' chloroquine veel schade aanricht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier