Aliens donderdag te zien bij SBS9, bekijk de trailer

Aliens donderdag te zien bij SBS9, bekijk de trailer

<em>Aliens</em> donderdag te zien bij SBS9, bekijk de trailer Vond je Alien al eng? Hou je dan maar vast: in dit vervolg doet regisseur James Cameron er een schepje bovenop. In Alien nam Ellen Ripley, gespeeld door Sigourney Weaver, het aan boord van ruimteschip Nostromo op tegen een angstaanjagende en levensgevaarlijke alien. Uiteindelijk lukte het haar de buitenaardse engerd te verslaan: ze blies het schip op en ontsnapte. 57 jaar later vindt de crew van een ruimteschip die capsule. Benieuwd hoe dit afloopt? Bekijk de trailer van de film Aliens (1986) hierboven. Aliens is vanavond, donderdag 11 juni, om 20:29 uur te zien bij SBS9.
Film :
Aliens donderdag te zien bij SBS9, bekijk de trailer

Vond je Alien al eng? Hou je dan maar vast: in dit vervolg doet regisseur James Cameron er een schepje bovenop.

In Alien nam Ellen Ripley, gespeeld door Sigourney Weaver, het aan boord van ruimteschip Nostromo op tegen een angstaanjagende en levensgevaarlijke alien. Uiteindelijk lukte het haar de buitenaardse engerd te verslaan: ze blies het schip op en ontsnapte. 57 jaar later vindt de crew van een ruimteschip die capsule. Benieuwd hoe dit afloopt? Bekijk de trailer van de film Aliens (1986) hierboven.

Aliens is vanavond, donderdag 11 juni, om 20:29 uur te zien bij SBS9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aliens donderdag te zien bij SBS9, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV