Video: Anna Nooshin deelt vijf favoriete films en series op Netflix

Video: Anna Nooshin deelt vijf favoriete films en series op Netflix

Bekijk hier de nieuwste series en films die te zien zijn op Netflix en andere streamingdiensten.

Anna Nooshin praat met veel liefde over films en series en speciaal voor Netflix heeft deze influencer dan ook een video opgenomen. Anna vertelt wat haar favoriete films en series zijn die je kunt streamen via Netflix. Zo is de serie Hollywood volgens Nooshin echt een aanrader, evenals de filmklassieker Legends Of The Fall met Brad Pitt.

Bekijk de Netflix-tips van Anna Nooshin in de video hieronder.

Video: <em>Anna Nooshin</em> deelt vijf favoriete films en series op Netflix Bekijk hier de nieuwste series en films die te zien zijn op Netflix en andere streamingdiensten. Anna Nooshin praat met veel liefde over films en series en speciaal voor Netflix heeft deze influencer dan ook een video opgenomen. Anna vertelt wat haar favoriete films en series zijn die je kunt streamen via Netflix. Zo is de serie Hollywood volgens Nooshin echt een aanrader, evenals de filmklassieker Legends Of The Fall met Brad Pitt. Bekijk de Netflix-tips van Anna Nooshin in de video hieronder. Bekijk trailer Dark seizoen 3 (vanaf 27 juni te zien op Netflix) Bekijk deze video » Kijktips voor het weekend: Dennis Alink bespreekt beste films en series Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Anna Nooshin deelt vijf favoriete films en series op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV