Video: Thierry Baudet loopt geïrriteerd weg uit radio-uitzending Met het oog op Morgen

Video: Thierry Baudet loopt geïrriteerd weg uit radio-uitzending Met het oog op Morgen

Thierry Baudet was te gast in Met het Oog Op Morgen op Radio1 en dat gesprek liep niet helemaal zoals hij had gehoopt: "Nu wil ik het graag hebben voor het onderwerp waarvoor ik hier ben uitgenodigd" breekt hij in. Hij doelt daarmee op de krant die zijn partij Forum voor Democatie heeft uitgegegeven.

Baudet stapt op
Presentatrice Simone Weimans is het niet met hem eens: "Nou, ik zal u vertellen dat mij is verteld dat we het over de actualiteit zouden hebben en dat de krant een kleine aanleiding was." Baudet reageert gevat: "Dat kunt u nu het wonder van uw flexibiliteit laten zien." Dat is zij echter geenszins van plan waarna het gesprek een enigszins vervelende wending krijgt. Daarop besluit de leider van het Forum op te stappen: "Tot ziens." Bekijk het betreffende fragment van Met het Oog op Morgen hieronder.

Video: <em>Thierry Baudet</em> loopt geïrriteerd weg uit radio-uitzending <em>Met het oog op Morgen</em> Thierry Baudet was te gast in Met het Oog Op Morgen op Radio1 en dat gesprek liep niet helemaal zoals hij had gehoopt: "Nu wil ik het graag hebben voor het onderwerp waarvoor ik hier ben uitgenodigd" breekt hij in. Hij doelt daarmee op de krant die zijn partij Forum voor Democatie heeft uitgegegeven. Baudet stapt opPresentatrice Simone Weimans is het niet met hem eens: "Nou, ik zal u vertellen dat mij is verteld dat we het over de actualiteit zouden hebben en dat de krant een kleine aanleiding was." Baudet reageert gevat: "Dat kunt u nu het wonder van uw flexibiliteit laten zien." Dat is zij echter geenszins van plan waarna het gesprek een enigszins vervelende wending krijgt. Daarop besluit de leider van het Forum op te stappen: "Tot ziens." Bekijk het betreffende fragment van Met het Oog op Morgen hieronder. Bekijk ook Thierry Baudet openhartig in Beau: "Mijn vader wil mij niet zien" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Thierry Baudet loopt geïrriteerd weg uit radio-uitzending Met het oog op Morgen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Thierry Baudet loopt geïrriteerd weg uit radio-uitzending Met het oog op Morgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV