Een-na-laatste aflevering Homeland 8 zondag te zien bij NPO 3

Een-na-laatste aflevering Homeland 8 zondag te zien bij NPO 3

Het is alweer bijna voorbij. Het achtste en laatste seizoen van de serie Homeland. Terwijl Carrie, gespeeld door Claire Danes, al die tijd op zoek was naar de verdwenen vluchtrecorder, hebben anderen geconcludeerd dat ze een aandeel in de crash heeft. En die conclusie heeft grote gevolgen. De spanning in het Witte Huis loopt op.

Bekijk hieronder de trailer van Homeland seizoen 8. Je kunt alle afleveringen van Homeland terugkijken via Gids.tv.

Homeland seizoen 8, aflevering 11 is vanavond, zondag 14 juni, om 20:20 uur te zien bij NPO 3. Je kunt de eerste zeven seizoenen van Homeland ook streamen via Netflix.

Een-na-laatste aflevering <em>Homeland 8</em> zondag te zien bij <em>NPO 3</em> Het is alweer bijna voorbij. Het achtste en laatste seizoen van de serie Homeland. Terwijl Carrie, gespeeld door Claire Danes, al die tijd op zoek was naar de verdwenen vluchtrecorder, hebben anderen geconcludeerd dat ze een aandeel in de crash heeft. En die conclusie heeft grote gevolgen. De spanning in het Witte Huis loopt op. Bekijk hieronder de trailer van Homeland seizoen 8. Je kunt alle afleveringen van Homeland terugkijken via Gids.tv. Homeland seizoen 8, aflevering 11 is vanavond, zondag 14 juni, om 20:20 uur te zien bij NPO 3. Je kunt de eerste zeven seizoenen van Homeland ook streamen via Netflix.
Serie :
Een-na-laatste aflevering Homeland 8 zondag te zien bij NPO 3


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Een-na-laatste aflevering Homeland 8 zondag te zien bij NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV