Studio Sport: Tom Egbers spreekt Liverpool-fans over winnen landstitel

Studio Sport: Tom Egbers spreekt Liverpool-fans over winnen landstitel

Voor NOS Sport reisde Tom Egbers af naar Liverpool, de club die al 30 jaar hunkert naar een nieuw landskampioenschap. Hij spreekt met een aantal supporters over de grote kans die bestaat om dit jaar eindelijk die felbegeerde titel weer te pakken en over de historie van de club.

Competitie weer van start
Liverpool stond in maart met met 25 punten voor op de nummer twee Manchester City, toen het coronavirus roet in het eten gooide. Nu de wedstrijden in de Britse competitie weer van start gaan kan kan de titel Liverpool bijna niet meer ontgaan zou je denken. Bekijk de korte documentaire van de NOS hieronder.

Studio Sport: <em>Tom Egbers</em> spreekt Liverpool-fans over winnen landstitel Voor NOS Sport reisde Tom Egbers af naar Liverpool, de club die al 30 jaar hunkert naar een nieuw landskampioenschap. Hij spreekt met een aantal supporters over de grote kans die bestaat om dit jaar eindelijk die felbegeerde titel weer te pakken en over de historie van de club. Competitie weer van startLiverpool stond in maart met met 25 punten voor op de nummer twee Manchester City, toen het coronavirus roet in het eten gooide. Nu de wedstrijden in de Britse competitie weer van start gaan kan kan de titel Liverpool bijna niet meer ontgaan zou je denken. Bekijk de korte documentaire van de NOS hieronder. Bekijk ook De Premier League is op 17 juni terug met topwedstrijd: zo kun je het kijken Bekijk deze video »
TV :
Studio Sport: Tom Egbers spreekt Liverpool-fans over winnen landstitelCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Studio Sport: Tom Egbers spreekt Liverpool-fans over winnen landstitel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen