Volkskrant-hoofdredacteur Pieter Klok: "Tegengeluid publiceren geen noodzaak" (video)

Volkskrant-hoofdredacteur Pieter Klok: "Tegengeluid publiceren geen noodzaak" (video)

Pieter Klok, de hoofdredacteur van De Volkskrant, heeft in gesprek met NPO Radio 1 opzien gebaard met een aantal controversiële uitspraken. Zo zegt hij onder meer het geen noodzaak te vinden om een tegengeluid tegen het RIVM te publiceren, omdat dat een instituut is met mensen die dag en nacht werken.

Corona-nieuws
De afgelopen maanden is Nederland overspoeld met nieuws over het coronavirus. Een groep virologen wisselt elkaar bijna dagelijks af aan de talkshowtafels, waar ze het niet altijd eens zijn met elkaar. Volgens Klok is het dus belangrijk om de adviezen van het RIVM en het daaropvolgende beleid van het kabinet maar gewoon te volgen. Zelfs als iemand met bewijzen voor een alternatief beleid bij De Volkskrant aanklopt, zal Klok dat niet publiceren.

Bekijk het gesprek met Pieter Klok op NPO Radio 1 hieronder.

<em>Volkskrant</em>-hoofdredacteur Pieter Klok: &quot;Tegengeluid publiceren geen noodzaak&quot; (video) Pieter Klok, de hoofdredacteur van De Volkskrant, heeft in gesprek met NPO Radio 1 opzien gebaard met een aantal controversiële uitspraken. Zo zegt hij onder meer het geen noodzaak te vinden om een tegengeluid tegen het RIVM te publiceren, omdat dat een instituut is met mensen die dag en nacht werken. Corona-nieuwsDe afgelopen maanden is Nederland overspoeld met nieuws over het coronavirus. Een groep virologen wisselt elkaar bijna dagelijks af aan de talkshowtafels, waar ze het niet altijd eens zijn met elkaar. Volgens Klok is het dus belangrijk om de adviezen van het RIVM en het daaropvolgende beleid van het kabinet maar gewoon te volgen. Zelfs als iemand met bewijzen voor een alternatief beleid bij De Volkskrant aanklopt, zal Klok dat niet publiceren. Bekijk het gesprek met Pieter Klok op NPO Radio 1 hieronder. Bekijk ook Media krijgt geen toegang bij schouw Nicky Verstappen: "Ze zijn bang voor chaos" Bekijk deze video » Pieter Klok van de Volkskrant kraakt de Telegraaf: "Hun antwoorden liggen al vast" Bekijk deze video »
Nieuws :
Volkskrant-hoofdredacteur Pieter Klok: "Tegengeluid publiceren geen noodzaak" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Volkskrant-hoofdredacteur Pieter Klok: "Tegengeluid publiceren geen noodzaak" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV