Shownieuws: Douwe Bob vertelt over zijn concert op Terschelling

Shownieuws: Douwe Bob vertelt over zijn concert op Terschelling

<em>Shownieuws:</em> Douwe Bob vertelt over zijn concert op Terschelling Douwe Bob heeft toch een concert gegeven op Terschelling. Aanvankelijk zou het concert afgelast worden omdat er te veel mensen aanwezig zouden zijn. Uiteindelijk negeerde de artiest het advies van de gemeente. De politie greep in. In een video op zijn Instagram, vlak voor zijn optreden vertelde hij over het concert. Bekijk de hele video van Shownieuws over Douwe Bob hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Aad van den Heuvel overleden: Shownieuws blikt terug op zijn carrière Bekijk deze video » Josh Veldhuizen deelt heftig verhaal: "Weken nodig gehad om te herstellen van corona" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Douwe Bob heeft toch een concert gegeven op Terschelling. Aanvankelijk zou het concert afgelast worden omdat er te veel mensen aanwezig zouden zijn. Uiteindelijk negeerde de artiest het advies van de gemeente. De politie greep in. In een video op zijn Instagram, vlak voor zijn optreden vertelde hij over het concert.

Bekijk de hele video van Shownieuws over Douwe Bob hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Douwe Bob vertelt over zijn concert op Terschelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier