Zien: Politie grijpt in bij verboden concert Douwe Bob op Terschelling

Zien: Politie grijpt in bij verboden concert Douwe Bob op Terschelling

Zien: Politie grijpt in bij verboden concert <em>Douwe Bob</em> op Terschelling Douwe Bob wilde een klein concert geven op Terschelling. Er kwamen echter te veel mensen op het evenement af. De gemeente verbood het concert. Toch besloot Douwe Bob om het concert te geven. De politie greep vervolgens in. Bekijk de hele video van Hart van Nederland over Douwe Bob hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Hart van Nederland: Scholieren blij met herstart praktijklessen MBO Bekijk deze video » Hart van Nederland: Bart B. blijft moord op ex Miranda Zitman ontkennen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Douwe Bob wilde een klein concert geven op Terschelling. Er kwamen echter te veel mensen op het evenement af. De gemeente verbood het concert. Toch besloot Douwe Bob om het concert te geven. De politie greep vervolgens in.

Bekijk de hele video van Hart van Nederland over Douwe Bob hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Politie grijpt in bij verboden concert Douwe Bob op Terschelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier