Actiefilm Die Hard dinsdag te zien bij Veronica, bekijk de trailer

Actiefilm Die Hard dinsdag te zien bij Veronica, bekijk de trailer

Actiefilm <em>Die Hard</em> dinsdag te zien bij <em>Veronica</em>, bekijk de trailer Het huwelijk van John McClane, gespeeld door Bruce Willis, en zijn vrouw Holly, gespeeld door Bonnie Bedelia, is weleens beter geweest. John neemt zijn vakantiedagen op om samen met zijn vrouw en kinderen Kerst te kunnen vieren in Los Angeles. GijzelingAls John in LA aankomt, gaat John eerst naar het kantoorgebouw waar zijn vrouw werkt: hij wil Holly ophalen van haar kerstborrel. Net nadat John het kantoorgebouw is binnengewandeld, nemen de Duitse terrorist Hans Gruber, gespeeld door Alan Rickman en zijn vrienden iedereen in het pand in gijzeling. Bekijk de trailer van Die Hard (1988) hierboven. Die Hard (1988) is vanavond, dinsdsg 16 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. De film is ook te streamen via iTunes en Pathe Thuis. Bekijk trailer Dark seizoen 3 (vanaf 27 juni te zien op Netflix) Bekijk deze video » Bekijk trailer The Politician seizoen 2 (vanaf 19 juni op Netflix) Bekijk deze video »
Film :
Actiefilm Die Hard dinsdag te zien bij Veronica, bekijk de trailer

Het huwelijk van John McClane, gespeeld door Bruce Willis, en zijn vrouw Holly, gespeeld door Bonnie Bedelia, is weleens beter geweest. John neemt zijn vakantiedagen op om samen met zijn vrouw en kinderen Kerst te kunnen vieren in Los Angeles.

Gijzeling
Als John in LA aankomt, gaat John eerst naar het kantoorgebouw waar zijn vrouw werkt: hij wil Holly ophalen van haar kerstborrel. Net nadat John het kantoorgebouw is binnengewandeld, nemen de Duitse terrorist Hans Gruber, gespeeld door Alan Rickman en zijn vrienden iedereen in het pand in gijzeling.

Bekijk de trailer van Die Hard (1988) hierboven.

Die Hard (1988) is vanavond, dinsdsg 16 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. De film is ook te streamen via iTunes en Pathe Thuis.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Die Hard dinsdag te zien bij Veronica, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV