Douwe Bob opgepakt na illegaal optreden op Terschelling: "We moeten rebelleren"

Douwe Bob opgepakt na illegaal optreden op Terschelling: "We moeten rebelleren"

De politie heeft maandag het concert van Douwe Bob op Terschelling gestopt. Douwe Bob trad op maar dat vond de gemeente geen goed idee.

Melden bij de politie
Douwe Bob zijn concert werd in eerste instantie geannuleerd, maar toch trad hij ergens anders op: "Mijn hele hart zegt we moeten rebelleren tegen dit ding. Het is raar dat je wel met 300 mensen in een vliegtuig mag zitten, en je mag blijkbaar niet een paar liedjes spelen", aldus Douwe. Volgens de 'Leeuwarder Courant' waren er uiteindelijk zo'n 80 mensen bij het korte optreden. Ze hielden wel afstand van elkaar. Toch moet de zanger zich melden bij de politie.

Bekijk hieronder het NOSStories-fragment met Douwe Bob aan het woord over zijn illegale optreden.

<em>Douwe Bob</em> opgepakt na <em>illegaal optreden</em> op Terschelling: &quot;We moeten rebelleren&quot; De politie heeft maandag het concert van Douwe Bob op Terschelling gestopt. Douwe Bob trad op maar dat vond de gemeente geen goed idee. Melden bij de politieDouwe Bob zijn concert werd in eerste instantie geannuleerd, maar toch trad hij ergens anders op: "Mijn hele hart zegt we moeten rebelleren tegen dit ding. Het is raar dat je wel met 300 mensen in een vliegtuig mag zitten, en je mag blijkbaar niet een paar liedjes spelen", aldus Douwe. Volgens de 'Leeuwarder Courant' waren er uiteindelijk zo'n 80 mensen bij het korte optreden. Ze hielden wel afstand van elkaar. Toch moet de zanger zich melden bij de politie. Bekijk hieronder het NOSStories-fragment met Douwe Bob aan het woord over zijn illegale optreden.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Douwe Bob opgepakt na illegaal optreden op Terschelling: "We moeten rebelleren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier