Bekijk reactie Douwe Bob over politiebezoek na 'stiekem concert' op Terschelling

Bekijk reactie Douwe Bob over politiebezoek na 'stiekem concert' op Terschelling

Douwe Bob heeft maandag toch een poging gedaan op te treden op Terschelling. De zanger negeerde daarmee het verzoek van de gemeente om dat niet te doen. De politie heeft ingegrepen om het concert af te breken vanwege de coronamaatregelen. Het AD praat met Douwe Bob over zijn bezoek aan het politiebureau.

Politie verdenkt Douwe van organiseren concert
Douwe Bob moest langs het politiebureau voor een verklaring: "Ze zeggen dat ik een evenement heb georganiseerd. Maar dat heb ik echt niet gedaan. We worden bang gehouden. Ze onderschatten de bevolking. We worden gewoon bang gehouden. We zitten op een kantelpunt. Of het wordt nu losser of ze gaan nu mij als een voorbeeld nemen", aldus Douwe die zegt volgens hem niet de schuld te zijn van mensen die dicht op elkaar staan. Op de vraag of hij een boete heeft gekregen antwoordt Douwe Bob nee.

Bekijk hieronder het gesprek met Douwe Bob over zijn aanhouding na zijn Terschelling concert.

Bekijk reactie <em>Douwe Bob</em> over politiebezoek na 'stiekem concert' op <em>Terschelling</em> Douwe Bob heeft maandag toch een poging gedaan op te treden op Terschelling. De zanger negeerde daarmee het verzoek van de gemeente om dat niet te doen. De politie heeft ingegrepen om het concert af te breken vanwege de coronamaatregelen. Het AD praat met Douwe Bob over zijn bezoek aan het politiebureau. Politie verdenkt Douwe van organiseren concertDouwe Bob moest langs het politiebureau voor een verklaring: "Ze zeggen dat ik een evenement heb georganiseerd. Maar dat heb ik echt niet gedaan. We worden bang gehouden. Ze onderschatten de bevolking. We worden gewoon bang gehouden. We zitten op een kantelpunt. Of het wordt nu losser of ze gaan nu mij als een voorbeeld nemen", aldus Douwe die zegt volgens hem niet de schuld te zijn van mensen die dicht op elkaar staan. Op de vraag of hij een boete heeft gekregen antwoordt Douwe Bob nee. Bekijk hieronder het gesprek met Douwe Bob over zijn aanhouding na zijn Terschelling concert. Bekijk ook Zien: Politie grijpt in bij verboden concert Douwe Bob op Terschelling Bekijk deze video » Douwe Bob opgepakt na illegaal optreden op Terschelling: "We moeten rebelleren" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk reactie Douwe Bob over politiebezoek na 'stiekem concert' op Terschelling


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk reactie Douwe Bob over politiebezoek na 'stiekem concert' op Terschelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier