Bewijs in zaak Madeleine McCann flinterdun: "Geen doorbraak" (video)

Bewijs in zaak Madeleine McCann flinterdun: "Geen doorbraak" (video)

Begin deze maand leek er ineens een doorbraak in de zaak van Madeleine McCann te zijn. De Duitse Christian Brückner wordt verdacht van ontvoering en het vermoorden van McCann, maar volgens detective Nico van den Dries is daar amper bewijs voor.

Geen doorbraak
In een video van De Telegraaf legt Van den Dries uit dat Brückner waarschijnlijk misdrijven op zijn kerfstok heeft, maar dat er in de zaak van Maddie McCann nog maar weinig bewijs is. "In mijn optiek is er geen doorbraak", zegt hij hierover. Er is namelijk nog te weinig bewijs om aan de rechter voor te leggen.

Bekijk de video van De Telegraaf over de zaak van Madeleine McCann hieronder.

Bewijs in zaak <em>Madeleine McCann</em> flinterdun: &quot;Geen doorbraak&quot; (video) Begin deze maand leek er ineens een doorbraak in de zaak van Madeleine McCann te zijn. De Duitse Christian Brückner wordt verdacht van ontvoering en het vermoorden van McCann, maar volgens detective Nico van den Dries is daar amper bewijs voor. Geen doorbraakIn een video van De Telegraaf legt Van den Dries uit dat Brückner waarschijnlijk misdrijven op zijn kerfstok heeft, maar dat er in de zaak van Maddie McCann nog maar weinig bewijs is. "In mijn optiek is er geen doorbraak", zegt hij hierover. Er is namelijk nog te weinig bewijs om aan de rechter voor te leggen. Bekijk de video van De Telegraaf over de zaak van Madeleine McCann hieronder. Bekijk ook Vermoordde 43-jarige man Madeleine McCann? "Duidelijk dat hij iets heeft gedaan" (video) Bekijk deze video » Schokkend: ouders Madeleine McCann krijgen in brief te horen dat ze dood is (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bewijs in zaak Madeleine McCann flinterdun: "Geen doorbraak" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bewijs in zaak Madeleine McCann flinterdun: "Geen doorbraak" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen