De Hofbar over gesjoemel met windmolensubsidie, bekijk de hele aflevering

De Hofbar over gesjoemel met windmolensubsidie, bekijk de hele aflevering

Er worden veel windmolenparken aangelegd in Nederland en dat is voor omwonenden niet altijd even fijn. Hen is naast de lasten ook de lusten beloofd, maar de vraag is of deze omwonenden hier wel écht van gaan profiteren. Rutger Castricum zoekt het uit in een nieuwe aflevering van De Hofbar.

Bekijk de hele aflevering van De Hofbar over windmolenparken hieronder.

<em>De Hofbar</em> over gesjoemel met windmolensubsidie, bekijk de hele aflevering Er worden veel windmolenparken aangelegd in Nederland en dat is voor omwonenden niet altijd even fijn. Hen is naast de lasten ook de lusten beloofd, maar de vraag is of deze omwonenden hier wel écht van gaan profiteren. Rutger Castricum zoekt het uit in een nieuwe aflevering van De Hofbar. Bekijk de hele aflevering van De Hofbar over windmolenparken hieronder. Bekijk ook De Hofbar: Kunnen de strandtenten op anderhalve meter afstand serveren? Bekijk deze video » De Hofbar over giftige stoffen in kunstgraskorrels, bekijk de aflevering Bekijk deze video »
TV :
De Hofbar over gesjoemel met windmolensubsidie, bekijk de hele aflevering

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Hofbar over gesjoemel met windmolensubsidie, bekijk de hele aflevering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen