Zien: Zwangere Katja Schuurman geniet met dochter op terras

Zien: Zwangere Katja Schuurman geniet met dochter op terras

Presenatrice Katja Schuurman is hoogzwanger en geniet nog even alleen met haar dochter Sammie op het terras, voordat haar andere dochter in haar buik komt.

Katja: “Een van de leukste dingen in mijn leven: chique lunchen met mijn dochter! En dan ook nog met mijn andere dochtertje in mijn buik, in een van mijn liefjes restaurants! Wat een geluk”, schrijft Katja bij de foto. “Heerlijk, wat een rijkdom heb je dan he?”, vindt een volger van Katja. Bekijk de foto hieronder.

Bekijk hieronder een Shownieuws-video met Katja Schuurman kijkend naar de echo.

Zien: Zwangere <em>Katja Schuurman</em> geniet met dochter op terras Presenatrice Katja Schuurman is hoogzwanger en geniet nog even alleen met haar dochter Sammie op het terras, voordat haar andere dochter in haar buik komt. Katja: “Een van de leukste dingen in mijn leven: chique lunchen met mijn dochter! En dan ook nog met mijn andere dochtertje in mijn buik, in een van mijn liefjes restaurants! Wat een geluk”, schrijft Katja bij de foto. “Heerlijk, wat een rijkdom heb je dan he?”, vindt een volger van Katja. Bekijk de foto hieronder. View this post on Instagram A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) Bekijk hieronder een Shownieuws-video met Katja Schuurman kijkend naar de echo.
Entertainment :
Zien: Zwangere Katja Schuurman geniet met dochter op terras


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zwangere Katja Schuurman geniet met dochter op terras of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier