Zien: politie blaast voordeur op tijdens invallen in Hoofddorp, Hillegom, Meppel en Breukelen

Zien: politie blaast voordeur op tijdens invallen in Hoofddorp, Hillegom, Meppel en Breukelen

Bij invallen in Hoofddorp, Hillegom, Meppel en Breukelen heeft de politie donderdagochtend vier verdachten aangehouden. Daarbij is grof geweld gebruikt en werd zelfs een voordeur uit een woning geblazen. De politieactie vond plaats naar aanleiding van een eerdere grote wapenvondst in Hoofddorp. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

Zien: politie blaast voordeur op tijdens invallen in Hoofddorp, <em>Hillegom</em>, Meppel en <em>Breukelen</em> Bij invallen in Hoofddorp, Hillegom, Meppel en Breukelen heeft de politie donderdagochtend vier verdachten aangehouden. Daarbij is grof geweld gebruikt en werd zelfs een voordeur uit een woning geblazen. De politieactie vond plaats naar aanleiding van een eerdere grote wapenvondst in Hoofddorp. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Bekijk heftige beelden van burenruzie in Den Bosch: 'Niet pistolen!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: politie blaast voordeur op tijdens invallen in Hoofddorp, Hillegom, Meppel en Breukelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV