Alien 3 donderdag te zien bij SBS9, bekijk de trailer

Alien 3 donderdag te zien bij SBS9, bekijk de trailer

<em>Alien 3</em> donderdag te zien bij <em>SBS9</em>, bekijk de trailer In de eerste twee Alien-films had actrice Sigounrey Weaver het erg moeilijk. Ook in dit derde deel is even relaxed uitrusten er niet bij. Aan het einde van Aliens wist Ellen Ripley (Sigourney Weaver) aan de levensgevaarlijke aliens te ontsnappen. Is er nu eindelijk rust voor Ellen, nee niet echt... Bekijk hierboven een trailer van Alien 3 (1992). Alien 3 is vanavond, donderdag 18 juni, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Bekijk de trailer van Alien en Aliens hieronder. Trailer Alien Bekijk deze trailer » Trailer Aliens Bekijk deze trailer »
Film :
Alien 3 donderdag te zien bij SBS9, bekijk de trailer

In de eerste twee Alien-films had actrice Sigounrey Weaver het erg moeilijk. Ook in dit derde deel is even relaxed uitrusten er niet bij. Aan het einde van Aliens wist Ellen Ripley (Sigourney Weaver) aan de levensgevaarlijke aliens te ontsnappen. Is er nu eindelijk rust voor Ellen, nee niet echt... Bekijk hierboven een trailer van Alien 3 (1992).

Alien 3 is vanavond, donderdag 18 juni, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Bekijk de trailer van Alien en Aliens hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alien 3 donderdag te zien bij SBS9, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV