Fred van Leer openhartig in Fred: Het Andere Gezicht, bekijk de trailer

Fred van Leer openhartig in Fred: Het Andere Gezicht, bekijk de trailer

In Fred: Het Andere Gezicht laat stylist Fred van Leer een hele andere kant van zichzelf zien. Zijn leven bestaat namelijk niet altijd alleen maar uit glitter & glamour. "Het is heel dubbel, ik zeg altijd tegen de vrouwen in mijn programma: je bent goed zoals je bent. Maar ik ben zelf niet goed zoals ik ben. Nee, het moet perfect zijn." Bekijk de trailer van de driedelige documentaireserie, die vanaf 26 juni op Videoland te zien is, hieronder.

Fred van Leer openhartig in <em>Fred: Het Andere Gezicht</em>, bekijk de trailer In Fred: Het Andere Gezicht laat stylist Fred van Leer een hele andere kant van zichzelf zien. Zijn leven bestaat namelijk niet altijd alleen maar uit glitter & glamour. "Het is heel dubbel, ik zeg altijd tegen de vrouwen in mijn programma: je bent goed zoals je bent. Maar ik ben zelf niet goed zoals ik ben. Nee, het moet perfect zijn." Bekijk de trailer van de driedelige documentaireserie, die vanaf 26 juni op Videoland te zien is, hieronder. Bekijk ook Fred van Leer openhartig in docu Fred: Het Andere Gezicht: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Fred van Leer openhartig in Fred: Het Andere Gezicht, bekijk de trailer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer openhartig in Fred: Het Andere Gezicht, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV