Musical Hello, Dolly! stopt voorgoed door corona, bekijk het optreden tijdens Musical Awards

Musical Hello, Dolly! stopt voorgoed door corona, bekijk het optreden tijdens Musical Awards

Slechts twee weken stond de cast van de musical Hello Dolly, met glansrollen voor onder anderen Paul de Leeuw en Simone Kleinsma, op het podium voordat het coronavirus roet in het eten gooide. Vrijdag werd bekend dat de enorme productie ook na het coronatijdperk niet terug zal keren.

Reactie Paul
Medialane, de producent van Hello Dolly, laat aan het AD weten dat de voorstelling te groot en duur is om nog terug te brengen. Er is nog overwogen om het een jaar uit te stellen maar ook dat bleek niet haalbaar. Het is een bittere pil voor Paul de Leeuw, die al direct reageert op Instagram: "We gaan helaas stoppen! Het waren twee fantastische weken spelen!" Hieronder zie je een optreden van de cast tijdens het Musical Awards Gala, toen de wereld er nog heel anders uit zag.

Musical <em>Hello, Dolly!</em> stopt voorgoed door corona, bekijk het optreden tijdens <em>Musical Awards</em> Slechts twee weken stond de cast van de musical Hello Dolly, met glansrollen voor onder anderen Paul de Leeuw en Simone Kleinsma, op het podium voordat het coronavirus roet in het eten gooide. Vrijdag werd bekend dat de enorme productie ook na het coronatijdperk niet terug zal keren. Reactie PaulMedialane, de producent van Hello Dolly, laat aan het AD weten dat de voorstelling te groot en duur is om nog terug te brengen. Er is nog overwogen om het een jaar uit te stellen maar ook dat bleek niet haalbaar. Het is een bittere pil voor Paul de Leeuw, die al direct reageert op Instagram: "We gaan helaas stoppen! Het waren twee fantastische weken spelen!" Hieronder zie je een optreden van de cast tijdens het Musical Awards Gala, toen de wereld er nog heel anders uit zag. View this post on Instagram A post shared by MediaLane (@medialane) View this post on Instagram A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) Bekijk ook Zien: De feestelijke musical 'Hello Dolly!' ging in première Bekijk deze video »
Show :
Musical Hello, Dolly! stopt voorgoed door corona, bekijk het optreden tijdens Musical Awards


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Musical Hello, Dolly! stopt voorgoed door corona, bekijk het optreden tijdens Musical Awards of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier