Acteur Ian Holm (88) overleden: bekijk zijn rol als Bilbo Baggins in Lord Of The Rings

Acteur Ian Holm (88) overleden: bekijk zijn rol als Bilbo Baggins in Lord Of The Rings

Bekijk hier waar je The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring kunt streamen.

Acteur Ian Holm is vrijdag 19 juni op 88-jarige leeftijd overleden aan gevolgen van de ziekte van Parkinson. Hij werd onder meer bekend door zijn rol als Bilbo Baggins in Lord Of The Rings.

Van Alien tot The Aviator
Holm was in de Lord Of The Rings-trilogie te zien, maar schitterde ook in producties als The Aviator, Chariots Of Fire, Alien en The Hobbit. Daarnaast trad Holm ook veel op in het theater, en hij verleende zijn stem aan de animatiefilm Ratatouille. Holm is in totaal vier keer getrouwd geweest, hij laat vijf kinderen achter.

Bekijk in de video hieronder beelden van Bilbo Baggins, een bekende rol van Ian Holm, uit Lord Of The Rings.

Acteur Ian Holm (88) overleden: bekijk zijn rol als Bilbo Baggins in <em>Lord Of The Rings</em> Bekijk hier waar je The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring kunt streamen. Acteur Ian Holm is vrijdag 19 juni op 88-jarige leeftijd overleden aan gevolgen van de ziekte van Parkinson. Hij werd onder meer bekend door zijn rol als Bilbo Baggins in Lord Of The Rings. Van Alien tot The AviatorHolm was in de Lord Of The Rings-trilogie te zien, maar schitterde ook in producties als The Aviator, Chariots Of Fire, Alien en The Hobbit. Daarnaast trad Holm ook veel op in het theater, en hij verleende zijn stem aan de animatiefilm Ratatouille. Holm is in totaal vier keer getrouwd geweest, hij laat vijf kinderen achter. Bekijk in de video hieronder beelden van Bilbo Baggins, een bekende rol van Ian Holm, uit Lord Of The Rings. Bekijk hier de prachtige trailer vol fantasie en actie in Mortal Engines Bekijk deze video » Hilarisch: acteur Ian McKellen (80) bezocht obscure seksclub in Berlijn Bekijk deze video »
Film :
Acteur Ian Holm (88) overleden: bekijk zijn rol als Bilbo Baggins in Lord Of The Rings


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Acteur Ian Holm (88) overleden: bekijk zijn rol als Bilbo Baggins in Lord Of The Rings of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV