RTL Boulevard vertelt over bijzondere documentaire 'Dads' van Bryce Dallas Howard

RTL Boulevard vertelt over bijzondere documentaire 'Dads' van Bryce Dallas Howard

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Aanstaande zondag 21 juni is het Vaderdag en om dat te vieren komt Apple TV met een gloednieuwe documentaire over bekende en onbekende pappa's. 'Dads' is het regiedebuut van Jurassic Park-actrice Bryce Dallas Howard. Eric de Munck mocht namens RTL Boulevard met haar praten.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em> vertelt over bijzondere documentaire 'Dads' van <em>Bryce Dallas Howard</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Aanstaande zondag 21 juni is het Vaderdag en om dat te vieren komt Apple TV met een gloednieuwe documentaire over bekende en onbekende pappa's. 'Dads' is het regiedebuut van Jurassic Park-actrice Bryce Dallas Howard. Eric de Munck mocht namens RTL Boulevard met haar praten. Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: klusjesman van spookgezin uit Ruinerwold al negen dagen in hongerstaking Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries over Veronica Inside: ''Johan Derksen doet dit soort uitspraken opzettelijk'' Bekijk deze video »
Amusement :
RTL Boulevard vertelt over bijzondere documentaire 'Dads' van Bryce Dallas Howard


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard vertelt over bijzondere documentaire 'Dads' van Bryce Dallas Howard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier