Heftige beelden van rellen Hoorn: politieagent valt van paard na charge

Heftige beelden van rellen Hoorn: politieagent valt van paard na charge

In het Noord-Hollandse plaatsje Hoorn is het op vrijdag 19 juni helemaal uit de hand gelopen. Honderden mensen demonstreerden daar voor het weghalen van een standbeeld van Jan Pieterszoon Coen. Toen de politie ingreep, draaide het uit op rellen en geweld. Op heftige beelden is te zien hoe een politieagent na het uitvoeren van een charge van zijn paard valt.

Bekijk de beelden uit Hoorn hieronder.

Heftige beelden van <em>rellen Hoorn</em>: politieagent valt van paard na charge In het Noord-Hollandse plaatsje Hoorn is het op vrijdag 19 juni helemaal uit de hand gelopen. Honderden mensen demonstreerden daar voor het weghalen van een standbeeld van Jan Pieterszoon Coen. Toen de politie ingreep, draaide het uit op rellen en geweld. Op heftige beelden is te zien hoe een politieagent na het uitvoeren van een charge van zijn paard valt. Bekijk de beelden uit Hoorn hieronder. Bekijk ook Rellen in Hoorn om beeld Jan Pieterszoon Coen: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Burgemeester Hoorn wil dat beeld JP Coen blijft staan Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden van rellen Hoorn: politieagent valt van paard na charge


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden van rellen Hoorn: politieagent valt van paard na charge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV