Zien: gigantisch nieuw skatepark in Amsterdam geopend

Zien: gigantisch nieuw skatepark in Amsterdam geopend

Amsterdam is een enorm skatepark rijker. Skateboarders, BMX’ers en inlineskaters kunnen zich vermaken op een betonnen skatepark dat vrijdag 19 juni is geopend op het Zeeburgeiland. Het gaat om een oppervlakte van bijna 4000 vierkante meter. De NOS sprak met top-skaters Diego en Keet.

Bekijk de hele reportage over het nieuwe Amsterdamse skatepark in de video hieronder.

Zien: gigantisch nieuw skatepark in Amsterdam geopend Amsterdam is een enorm skatepark rijker. Skateboarders, BMX’ers en inlineskaters kunnen zich vermaken op een betonnen skatepark dat vrijdag 19 juni is geopend op het Zeeburgeiland. Het gaat om een oppervlakte van bijna 4000 vierkante meter. De NOS sprak met top-skaters Diego en Keet. Bekijk de hele reportage over het nieuwe Amsterdamse skatepark in de video hieronder. Skateboarder Roos Zwetsloot over Olympische Spelen: "Het is allemaal nieuw en spannend" Bekijk deze video » 15-jarige Keet is Nederlands Kampioen skatebaorden! Op naar het WK Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: gigantisch nieuw skatepark in Amsterdam geopend


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: gigantisch nieuw skatepark in Amsterdam geopend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV