Ansel Elgort (Baby Driver) beschuldigd van seksueel misbruik (video)

Ansel Elgort (Baby Driver) beschuldigd van seksueel misbruik (video)

De Amerikaanse acteur Ansel Elgort wordt sinds zaterdag beschuldigd van seksueel misbruik. De nu 26-jarige acteur zou op zijn twintigste de 17-jarige Gabby (17) hebben misbruikt.

Gabby liet zich over dit incident uit op social media. Ze heeft het er ook heel moeilijk mee, zo schrijft ze: "Jaren later heb ik een posttraumatische stressstoornis ontwikkeld, ik heb paniekaanvallen", geeft ze toe. "Ik ben in therapie. En ik ben eindelijk klaar om erover te praten. Ik wil me beter voelen en andere meisjes, die hetzelfde hebben meegemaakt, laten weten dat ze niet de enige zijn."

The Fault In Our Stars
Elgort is vooral bekend als hoofdrolspeler in films als The Fault in Our Stars, The Goldfinch en Baby Driver. Hij speelt ook de hoofdrol in de komende West Side Story-adaptatie van regisseur Steven Spielberg.

Bekijk een van de laatste late-night interviews met Ansel Elgort hieronder.

<em>Ansel Elgort</em> (Baby Driver) beschuldigd van seksueel misbruik (video) De Amerikaanse acteur Ansel Elgort wordt sinds zaterdag beschuldigd van seksueel misbruik. De nu 26-jarige acteur zou op zijn twintigste de 17-jarige Gabby (17) hebben misbruikt. Gabby liet zich over dit incident uit op social media. Ze heeft het er ook heel moeilijk mee, zo schrijft ze: "Jaren later heb ik een posttraumatische stressstoornis ontwikkeld, ik heb paniekaanvallen", geeft ze toe. "Ik ben in therapie. En ik ben eindelijk klaar om erover te praten. Ik wil me beter voelen en andere meisjes, die hetzelfde hebben meegemaakt, laten weten dat ze niet de enige zijn." The Fault In Our StarsElgort is vooral bekend als hoofdrolspeler in films als The Fault in Our Stars, The Goldfinch en Baby Driver. Hij speelt ook de hoofdrol in de komende West Side Story-adaptatie van regisseur Steven Spielberg. Bekijk de trailer van boekverfilming The Goldfinch Bekijk deze video » Bekijk een van de laatste late-night interviews met Ansel Elgort hieronder.
Film :
Ansel Elgort (Baby Driver) beschuldigd van seksueel misbruik (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ansel Elgort (Baby Driver) beschuldigd van seksueel misbruik (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV