Zien: Sylvie Meis komt als Bond-girl de zee uit en pronkt met bikinibody

Zien: Sylvie Meis komt als Bond-girl de zee uit en pronkt met bikinibody

Sylvie Meis mag dan 42 jaar zijn, ze schenkt nog altijd veel aandacht aan het 'onderhouden' van haar lichaam. Op een indrukwekkende video is te zien hoe Meis als een ware Bond-girl de zee uit loopt en met haar bikinibody pronkt.

Tekst gaat door onder Instagram-post.

Halle Berry
De beelden doen denken aan de scènes met Bond-girls Ursula Andress in Dr. No (1962) en Halle Berry in Die Another Day (2002). Meis geniet zichtbaar van het goede leven in het Franse Saint-Tropez, waar ze hoogstwaarschijnlijk met haar verloofde Niclas Castello verblijft.

Bekijk de beelden van Sylvie Meis hieronder.

Zien: <em>Sylvie Meis</em> komt als Bond-girl de zee uit en pronkt met bikinibody Sylvie Meis mag dan 42 jaar zijn, ze schenkt nog altijd veel aandacht aan het 'onderhouden' van haar lichaam. Op een indrukwekkende video is te zien hoe Meis als een ware Bond-girl de zee uit loopt en met haar bikinibody pronkt. Tekst gaat door onder Instagram-post. View this post on Instagram A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) Halle BerryDe beelden doen denken aan de scènes met Bond-girls Ursula Andress in Dr. No (1962) en Halle Berry in Die Another Day (2002). Meis geniet zichtbaar van het goede leven in het Franse Saint-Tropez, waar ze hoogstwaarschijnlijk met haar verloofde Niclas Castello verblijft. Bekijk de beelden van Sylvie Meis hieronder. Bekijk ook Tv-strijd Sylvie Meis verbijsterd presentatoren Shownieuws: "Roept veel vragen op" Bekijk deze video » Ongemakkelijk: Sylvie Meis zet zichzelf in spotlight van Vogue-challenge over diversiteit Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sylvie Meis komt als Bond-girl de zee uit en pronkt met bikinibody of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV