Jan Terlouw in M: "Er is geen structurele oplossing voor vluchtelingenprobleem"

Jan Terlouw in M: "Er is geen structurele oplossing voor vluchtelingenprobleem"

Hieronder zie je een fragment uit M van maandag 22 juni. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken.

Jan Terlouw is te gast in talkshow M. Terlouw bespreekt onder meer het vluchtelingenprobleem, waar vooral Griekenland mee opgezadeld wordt. Volgens Terlouw zadelen andere landen Griekenland op met het probleem door hen wat geld te geven om het daar op te lossen. Maar volgens de schrijver en oud-politicus is er helemaal geen structurele oplossing.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Jan Terlouw in <em>M</em>: &quot;Er is geen structurele oplossing voor vluchtelingenprobleem&quot; Hieronder zie je een fragment uit M van maandag 22 juni. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken. Jan Terlouw is te gast in talkshow M. Terlouw bespreekt onder meer het vluchtelingenprobleem, waar vooral Griekenland mee opgezadeld wordt. Volgens Terlouw zadelen andere landen Griekenland op met het probleem door hen wat geld te geven om het daar op te lossen. Maar volgens de schrijver en oud-politicus is er helemaal geen structurele oplossing. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Noraly Beyer in M: "Geen herkenbare personages in kinderboeken" (video) Bekijk deze video » Talkshow M: topsporters over racistische uitspraken Johan Derksen: ''Hij heeft niet door wat hij zegt'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Jan Terlouw in M: "Er is geen structurele oplossing voor vluchtelingenprobleem"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Terlouw in M: "Er is geen structurele oplossing voor vluchtelingenprobleem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV