Talkshow M gemist? Maurits Chabot kreeg de albums van Bob Dylan cadeau

Talkshow M gemist? Maurits Chabot kreeg de albums van Bob Dylan cadeau

Hieronder zie je een fragment uit M van maandag 22 juni. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken.

De muziek van Bob Dylan is tijdloos. Maurits Chabot vertelt bij M over de muziek van de artiest. Hij kreeg als kind de albums van Bob Dylan. "Bij de opvoeding van kinderen hoort ook dat ze kennis hebben van Rock 'n Roll. Het was niet alleen een muziekstijl, ook een levensstijl", vertelt vader Bart Chabot.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Maurits Chabot kreeg de albums van Bob Dylan cadeau Hieronder zie je een fragment uit M van maandag 22 juni. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken. De muziek van Bob Dylan is tijdloos. Maurits Chabot vertelt bij M over de muziek van de artiest. Hij kreeg als kind de albums van Bob Dylan. "Bij de opvoeding van kinderen hoort ook dat ze kennis hebben van Rock 'n Roll. Het was niet alleen een muziekstijl, ook een levensstijl", vertelt vader Bart Chabot. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Talkshow M: docent vindt nieuwe Canon van Nederland grote verbetering (video) Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Bart en Maurits Chabot over muziek van Bob Dylan Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Maurits Chabot kreeg de albums van Bob Dylan cadeau


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Maurits Chabot kreeg de albums van Bob Dylan cadeau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV