Tv van toen: College Tour met Willem Holleeder

Tv van toen: College Tour met Willem Holleeder

<em>Tv van toen</em>: College Tour met Willem Holleeder In de zwaarbeveiligde rechtbank 'de Bunker' in Amsterdam is deze week de rechtszaak tegen Willem Holleeder begonnen. Holleeder wordt onder meer verdacht van lidmaatschap van een criminele organisatie en betrokkenheid bij vijf liquidaties. In oktober 2012 was Holleeder te gast bij het programma College Tour, voor presentator Twan Huys het spannendste tv-moment ooit. In Tv van toen blikt Gids.tv terug op spraakmakende televisie-momenten van vroeger. In een collegezaal van de Universiteit Utrecht werden de streng afgeschermde opnamen van de College Tour-uitzending met topcrimineel Willem Holleeder gemaakt. Een honderdtal studenten mochten, onder leiding van presentator Twan Huys, de Heineken-ontvoerder aan de tand voelen. Holleeder was tot aan de uitzending van College Tour sinds 1985 niet meer op tv geweest. 'De Neus', een bijnaam voor de Amsterdamse crimineel, werd tijdens het interview ook geconfronteerd met de moord op Cor van Hout. Holleeder liet toen weten dat hij daar niets over kon zeggen. Nu, tijdens zijn rechtszaak, ontkent Holleeder zijn betrekking bij de liquidatie op Van Hout. Heineken-ontvoeringDe studenten die de opnames met de man achter de Heineken-ontvoering mochten bijwonen, waren ontzettend benieuwd. Zo stelde ze vragen over onder andere zijn jeugd, vader, het drankgebruik van zijn vader en zijn geweten. Zo kwam ook de vraag of Holleeder spijt had van de ontvoering van Freddy Heineken. Daarop antwoordde de meest beruchte crimineel van Nederland dat hij die ontvoering nooit had moeten doen. Zo noemde hij het 'verschrikkelijk voor die mensen' en heeft hij vooral het lijden van chauffeur Ab Doderer moeilijk gevonden. De volledige uitzending van College Tour met Willem Holleeder is hierboven terug te zien.
TV :
Tv van toen: College Tour met Willem Holleeder

In de zwaarbeveiligde rechtbank 'de Bunker' in Amsterdam is deze week de rechtszaak tegen Willem Holleeder begonnen. Holleeder wordt onder meer verdacht van lidmaatschap van een criminele organisatie en betrokkenheid bij vijf liquidaties. In oktober 2012 was Holleeder te gast bij het programma College Tour, voor presentator Twan Huys het spannendste tv-moment ooit. In Tv van toen blikt Gids.tv terug op spraakmakende televisie-momenten van vroeger.

In een collegezaal van de Universiteit Utrecht werden de streng afgeschermde opnamen van de College Tour-uitzending met topcrimineel Willem Holleeder gemaakt. Een honderdtal studenten mochten, onder leiding van presentator Twan Huys, de Heineken-ontvoerder aan de tand voelen.

Holleeder was tot aan de uitzending van College Tour sinds 1985 niet meer op tv geweest. 'De Neus', een bijnaam voor de Amsterdamse crimineel, werd tijdens het interview ook geconfronteerd met de moord op Cor van Hout. Holleeder liet toen weten dat hij daar niets over kon zeggen. Nu, tijdens zijn rechtszaak, ontkent Holleeder zijn betrekking bij de liquidatie op Van Hout.

Heineken-ontvoering
De studenten die de opnames met de man achter de Heineken-ontvoering mochten bijwonen, waren ontzettend benieuwd. Zo stelde ze vragen over onder andere zijn jeugd, vader, het drankgebruik van zijn vader en zijn geweten. Zo kwam ook de vraag of Holleeder spijt had van de ontvoering van Freddy Heineken. Daarop antwoordde de meest beruchte crimineel van Nederland dat hij die ontvoering nooit had moeten doen. Zo noemde hij het 'verschrikkelijk voor die mensen' en heeft hij vooral het lijden van chauffeur Ab Doderer moeilijk gevonden.

De volledige uitzending van College Tour met Willem Holleeder is hierboven terug te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv van toen: College Tour met Willem Holleeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV