Detective Van der Valk aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detective Van der Valk aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detective Van der Valk aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de eerste aflevering 1 op 1 januari zijn de tweede en derde aflevering van de nieuwe detectiveserie Detective Van der Valk de komende twee woensdagen rond 20:30 uur te zien op NPO 1. Nederlandse detectiveDe Britse detective speelt zich af in en rond Amsterdam en gaat over de Nederlandse detective Piet van der Valk, die moordzaken in de regio Amsterdam onderzoekt. Het is een remake van de serie Van der Valk uit de jaren 70 en 90. Spiritueel genootschapIn deze afleveirng wordt in Hotel American het lijk van een meisje gevonden. Het onderzoek naar haar dood voert commissaris Van Der Valk en zijn medewerkers naar een spiritueel genootschap, een privébibliotheek vol oude, erotische manuscripten en een kliniek waar drugsverslaafden worden behandeld. TwijfelAlsof de zaak nog niet ingewikkeld genoeg is, ontstaat gaandeweg twijfel over de identiteit van de dode. Tot overmaat van ramp wordt de ene na de andere getuige uit de weg geruimd.
Uitzending :
Detective Van der Valk aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Na de eerste aflevering 1 op 1 januari zijn de tweede en derde aflevering van de nieuwe detectiveserie Detective Van der Valk de komende twee woensdagen rond 20:30 uur te zien op NPO 1.

Nederlandse detective
De Britse detective speelt zich af in en rond Amsterdam en gaat over de Nederlandse detective Piet van der Valk, die moordzaken in de regio Amsterdam onderzoekt. Het is een remake van de serie Van der Valk uit de jaren 70 en 90.

Spiritueel genootschap
In deze afleveirng wordt in Hotel American het lijk van een meisje gevonden. Het onderzoek naar haar dood voert commissaris Van Der Valk en zijn medewerkers naar een spiritueel genootschap, een privébibliotheek vol oude, erotische manuscripten en een kliniek waar drugsverslaafden worden behandeld.

Twijfel
Alsof de zaak nog niet ingewikkeld genoeg is, ontstaat gaandeweg twijfel over de identiteit van de dode. Tot overmaat van ramp wordt de ene na de andere getuige uit de weg geruimd.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Detective Van der Valk aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV