Keuringsdienst van Waarde: is jouw kamerplant slecht voor hun milieu? (video)

Keuringsdienst van Waarde: is jouw kamerplant slecht voor hun milieu? (video)

Een huis vol met kamerplanten ziet er natuurlijk lekker groen uit. De vraag is alleen of dat eigenlijk ook wel zo groen is in de figuurlijke zin van het woord. Die planten staan in de meeste gevallen namelijk in potgrond en dat blijkt helemaal niet goed voor het milieu te zijn. De Keuringsdientst van Waarde legt uit hoe dit komt.

Bekijk de video van de Keuringsdienst van Waarde over kamerplanten en potgrond hieronder.

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: is jouw kamerplant slecht voor hun milieu? (video) Een huis vol met kamerplanten ziet er natuurlijk lekker groen uit. De vraag is alleen of dat eigenlijk ook wel zo groen is in de figuurlijke zin van het woord. Die planten staan in de meeste gevallen namelijk in potgrond en dat blijkt helemaal niet goed voor het milieu te zijn. De Keuringsdientst van Waarde legt uit hoe dit komt. Bekijk de video van de Keuringsdienst van Waarde over kamerplanten en potgrond hieronder. Bekijk ook Keuringsdienst van Waarde: zo wordt kippenbouillon gemaakt Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde: In een kaassoufflé zit amper echte kaas Bekijk deze video »
TV :
Keuringsdienst van Waarde: is jouw kamerplant slecht voor hun milieu? (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van Waarde: is jouw kamerplant slecht voor hun milieu? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier