Opstandelingen over harteloosheid in Enschede gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opstandelingen over harteloosheid in Enschede gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opstandelingen over harteloosheid in Enschede gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Opstandelingen duikt Sophie Hilbrand in 'De Ballade van Enschede'. In deze stad strijdt een man tegen een harteloze gemeente. OntmoedigingsbeleidDe gemeente Enschede voert een hard ontmoedigingsbeleid tegen de allerzwaksten van de samenleving. René Beunders neemt het voor ze op en bestrijdt de harteloosheid van de gemeente. ZiektesZelf lijdt René echter aan zoveel ziektes dat het nog maar de vraag is hoe lang hij dat kan volhouden. Sophie Hilbrand in nieuw programma Opstandelingen op bezoek bij boze burgers Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van Opstandelingen duikt Sophie Hilbrand in 'De Ballade van Enschede'. In deze stad strijdt een man tegen een harteloze gemeente.

Ontmoedigingsbeleid
De gemeente Enschede voert een hard ontmoedigingsbeleid tegen de allerzwaksten van de samenleving. René Beunders neemt het voor ze op en bestrijdt de harteloosheid van de gemeente.

Ziektes
Zelf lijdt René echter aan zoveel ziektes dat het nog maar de vraag is hoe lang hij dat kan volhouden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opstandelingen
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opstandelingen over harteloosheid in Enschede gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV