Slotaflevering DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van DNA Onbekend dit seizoen helpt Dionne Stax weer twee mensen die twijfels hebben over wie hun vader is. AndersCock is opgegroeid in een groot arbeidersgezin. Met haar moeder heeft ze altijd een goede band gehad, maar met haar vader had ze eigenlijk niets. Cock heeft altijd het gevoel gehad dat ze anders was dan de andere kinderen. Haar zussen lijken niet op haar. OngemakkelijkAls meisje werd ze vaak aangezien als een kind uit een andere familie. Toen is het zaadje gepland over de twijfel die ze nu heeft. De vader van die familie kwam namelijk altijd koffie drinken bij haar moeder als haar vader van huis was. Cock kreeg altijd een ongemakkelijk gevoel als hij er was. Eerste beelden DNA Onbekend 25 juni 2020 Bekijk deze video » GevoelensOok Ariane heeft twijfels. Ze hoort twee jaar geleden op een familiereünie dat haar vader niet haar vader kan zijn. Haar gevoelens over haar vader worden op dat moment bevestigd. Zij werd namelijk anders behandeld dan haar broer en zussen. DNA-testAls ze haar moeder confronteert met het verhaal dat ze van haar familie heeft gehoord, komt zij ook daadwerkelijk met de naam van haar mogelijke vader. Ariane komt er via via achter wie deze man is. Hij is inmiddels overleden, maar DNA Onbekend heeft gelegd met zijn kinderen om DNA-test te kunnen doen. DNA Onbekend gemist? Bekijk hier of 'ome Arie' de echte vader van Petra is Bekijk deze video » DNA Onbekend: bekijk hier de emotionele uitslag van Frenske Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van DNA Onbekend dit seizoen helpt Dionne Stax weer twee mensen die twijfels hebben over wie hun vader is.

Anders
Cock is opgegroeid in een groot arbeidersgezin. Met haar moeder heeft ze altijd een goede band gehad, maar met haar vader had ze eigenlijk niets. Cock heeft altijd het gevoel gehad dat ze anders was dan de andere kinderen. Haar zussen lijken niet op haar.

Ongemakkelijk
Als meisje werd ze vaak aangezien als een kind uit een andere familie. Toen is het zaadje gepland over de twijfel die ze nu heeft. De vader van die familie kwam namelijk altijd koffie drinken bij haar moeder als haar vader van huis was. Cock kreeg altijd een ongemakkelijk gevoel als hij er was.

Gevoelens
Ook Ariane heeft twijfels. Ze hoort twee jaar geleden op een familiereünie dat haar vader niet haar vader kan zijn. Haar gevoelens over haar vader worden op dat moment bevestigd. Zij werd namelijk anders behandeld dan haar broer en zussen.

DNA-test
Als ze haar moeder confronteert met het verhaal dat ze van haar familie heeft gehoord, komt zij ook daadwerkelijk met de naam van haar mogelijke vader. Ariane komt er via via achter wie deze man is. Hij is inmiddels overleden, maar DNA Onbekend heeft gelegd met zijn kinderen om DNA-test te kunnen doen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van DNA Onbekend
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV