Kijk LIVE: RIVM licht Tweede Kamer in over ontwikkelingen coronavirus (25 juni)

Kijk LIVE: RIVM licht Tweede Kamer in over ontwikkelingen coronavirus (25 juni)

Kijk LIVE: RIVM licht Tweede Kamer in over <em>ontwikkelingen coronavirus</em> (25 juni) Kijk hierboven op donderdag 25 juni vanaf 9.30 uur naar de livestream waarin het RIVM de Kamer inlicht over hun laatste bevindingen rond het coronavirus. Donderdag 25 juni is het weer tijd voor het RIVM om de Tweede Kamer te informeren over de laatste stand van zaken rond het coronavirus. Hiervoor komt onder meer Jaap van Dissel, directeur van het RIVM, aan het woord. Meer versoepelingen coronamaatregelenGisteren werd er nog een persconferentie gehouden door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de verdere versoepeling van de coronamaatregelen. Nederland krijgt steeds meer controle over het levensgevaarlijke virus, al moeten nog wel strikte regels worden nageleefd. Nu komt RIVM-directeur Jaap van Dissel aan het woord om zijn laatste bevindingen te verkondigen en de Tweede Kamer van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te stellen. Kijk donderdag 25 juni vanaf 9.30 uur hierboven LIVE naar de update van het RIVM aan de Tweede Kamer over het coronavirus. Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug over de coronamaatregelen van 24 juni. Samenvatting persconferentie Mark Rutte: deze coronamaatregelen worden versoepeld Bekijk deze video » Zorgmedewerkers kwaad op Mark Rutte: "Helden beloon je, die trap je niet na" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: RIVM licht Tweede Kamer in over ontwikkelingen coronavirus (25 juni)

Kijk hierboven op donderdag 25 juni vanaf 9.30 uur naar de livestream waarin het RIVM de Kamer inlicht over hun laatste bevindingen rond het coronavirus.

Donderdag 25 juni is het weer tijd voor het RIVM om de Tweede Kamer te informeren over de laatste stand van zaken rond het coronavirus. Hiervoor komt onder meer Jaap van Dissel, directeur van het RIVM, aan het woord.

Meer versoepelingen coronamaatregelen
Gisteren werd er nog een persconferentie gehouden door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de verdere versoepeling van de coronamaatregelen. Nederland krijgt steeds meer controle over het levensgevaarlijke virus, al moeten nog wel strikte regels worden nageleefd. Nu komt RIVM-directeur Jaap van Dissel aan het woord om zijn laatste bevindingen te verkondigen en de Tweede Kamer van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te stellen.

Kijk donderdag 25 juni vanaf 9.30 uur hierboven LIVE naar de update van het RIVM aan de Tweede Kamer over het coronavirus.

Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug over de coronamaatregelen van 24 juni.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: RIVM licht Tweede Kamer in over ontwikkelingen coronavirus (25 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier