De Bachelorette: ‘Kus van Gaby en Joey is echt not done’

De Bachelorette: ‘Kus van Gaby en Joey is echt not done’

Monica Geuze bespreekt de meest recente aflevering van De Bachelorette met een oud-deelneemster van The Bachelor Australië, Florence Moerenhout. Ze praten onder meer over de kus van Gaby en Joey, volgens Florence is het echter een ongeschreven regel dat je niet kust op een date als er ook anderen bij zijn. Dit is ‘not done’, zoenen is alleen gepast bij een 1-op-1 date.

Bekijk het hele gesprek over De Bachelorette hieronder. Nieuwe afleveringen van De Bachelorette verschijnen elke woensdag op Videoland.

<em>De Bachelorette</em>: ‘Kus van Gaby en Joey is echt not done’ Monica Geuze bespreekt de meest recente aflevering van De Bachelorette met een oud-deelneemster van The Bachelor Australië, Florence Moerenhout. Ze praten onder meer over de kus van Gaby en Joey, volgens Florence is het echter een ongeschreven regel dat je niet kust op een date als er ook anderen bij zijn. Dit is ‘not done’, zoenen is alleen gepast bij een 1-op-1 date. Bekijk het hele gesprek over De Bachelorette hieronder. Nieuwe afleveringen van De Bachelorette verschijnen elke woensdag op Videoland. De Bachelorette: Bella Hay over pijnlijk ‘kusmoment’ Kasper en Gaby: ‘Zo gênant!’ Bekijk deze video » De Bachelorette: zoen met Gaby Blaaser zorgt voor jaloezie bij kandidaten Bekijk deze video »
TV :
De Bachelorette: ‘Kus van Gaby en Joey is echt not done’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Bachelorette: ‘Kus van Gaby en Joey is echt not done’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier