Het Perfecte Plaatje seizoen 2, elke donderdag te zien bij RTL 4

Het Perfecte Plaatje seizoen 2, elke donderdag te zien bij RTL 4

In Het Perfecte Plaatje seizoen 2 strijden acht BN'ers met een passie voor fotografie met elkaar om het perfecte plaatje te schieten. De deelnemers die in 2017 meededen waren: Estelle Cruijff, Giel de Winter, Isa Hoes, Roel van Velzen,Tygo Gernandt, Gordon, Vivian Reijs en Monique Smit.

Fotoshoot met honden
In de aflevering (herhaling) van vanavond zien we dat de overgebleven BN'ers een fotoshoot moeten maken met een hond. Een lastige klus, die voor chaos, maar ook voor hilariteit onder de deelnemers zorgt. Verder moeten ze een portret maken van een student met een beperking.

Bekijk hieronder de promo van Het Perfecte Plaatje seizoen 2 (2017).

Je ziet elke donderdag om 20:30 uur bij RTL 4 de herhalingen van Het Perfecte Plaatje (2017). Je kunt de leukste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em> seizoen 2, elke donderdag te zien bij RTL 4 In Het Perfecte Plaatje seizoen 2 strijden acht BN'ers met een passie voor fotografie met elkaar om het perfecte plaatje te schieten. De deelnemers die in 2017 meededen waren: Estelle Cruijff, Giel de Winter, Isa Hoes, Roel van Velzen,Tygo Gernandt, Gordon, Vivian Reijs en Monique Smit. Fotoshoot met hondenIn de aflevering (herhaling) van vanavond zien we dat de overgebleven BN'ers een fotoshoot moeten maken met een hond. Een lastige klus, die voor chaos, maar ook voor hilariteit onder de deelnemers zorgt. Verder moeten ze een portret maken van een student met een beperking. Bekijk hieronder de promo van Het Perfecte Plaatje seizoen 2 (2017). Je ziet elke donderdag om 20:30 uur bij RTL 4 de herhalingen van Het Perfecte Plaatje (2017). Je kunt de leukste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Kandidaten Het Perfecte Plaatje zijn klaar voor nieuw seizoen Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Tijl Beckand stelt de nieuwe kandidaten voor Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje seizoen 2, elke donderdag te zien bij RTL 4


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje seizoen 2, elke donderdag te zien bij RTL 4 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV