Matthijs van Nieuwkerk onthult in Beau: "Ik wilde helemaal geen tafelheren en -dames"

Matthijs van Nieuwkerk onthult in Beau: "Ik wilde helemaal geen tafelheren en -dames"

Op bezoek bij Beau blikte Matthijs van Nieuwkerk, die gisteren (25 juni) een Ere Zilveren Nipkowschijf ontving, voor de eerste keer sinds zijn afscheid uitgebreid terug op een aantal beroemde DWDD-fragmenten. De fragmenten werden geselecteerd door een aantal vaste tafelheren en -dames. Van Nieuwkerk doet ook nog een opvallende onthulling: "Ik wilde helemaal geen tafelheren en -dames.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Van Ali B tot Martin Bril
Er komt van alles voorbij, van een bijzonder optreden van Reinbert de Leeuw tot emotionele bijdragen van auteur Martin Bril en rapper Ali B. Van Nieuwkerk vindt het zichtbaar leuk om een aantal fragmenten (voor het eerst?) weer terug te zien bij Beau. Ook voor de kijker zal het een feest van herkenning zijn geweest. Tussen de fragmenten door vertelt Van Nieuwkerk een aantal bijzondere anekdotes.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken op Gids.tv.

Matthijs van Nieuwkerk onthult in <em>Beau</em>: &quot;Ik wilde helemaal geen tafelheren en -dames&quot; Op bezoek bij Beau blikte Matthijs van Nieuwkerk, die gisteren (25 juni) een Ere Zilveren Nipkowschijf ontving, voor de eerste keer sinds zijn afscheid uitgebreid terug op een aantal beroemde DWDD-fragmenten. De fragmenten werden geselecteerd door een aantal vaste tafelheren en -dames. Van Nieuwkerk doet ook nog een opvallende onthulling: "Ik wilde helemaal geen tafelheren en -dames. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Van Ali B tot Martin BrilEr komt van alles voorbij, van een bijzonder optreden van Reinbert de Leeuw tot emotionele bijdragen van auteur Martin Bril en rapper Ali B. Van Nieuwkerk vindt het zichtbaar leuk om een aantal fragmenten (voor het eerst?) weer terug te zien bij Beau. Ook voor de kijker zal het een feest van herkenning zijn geweest. Tussen de fragmenten door vertelt Van Nieuwkerk een aantal bijzondere anekdotes. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk hier de laatste minuten van De Wereld Draait Door Bekijk deze video » Zien: Matthijs van Nieuwkerk heeft geen last van zwart gat: ''Ik zwem, fiets en lees veel!'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Matthijs van Nieuwkerk onthult in Beau: "Ik wilde helemaal geen tafelheren en -dames"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk onthult in Beau: "Ik wilde helemaal geen tafelheren en -dames" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV