Dirty Lines in 2021 op Netflix: bekijk de eerste beelden

Dirty Lines in 2021 op Netflix: bekijk de eerste beelden

Dirty Lines, een nieuwe Nederlandse Netflix-productie, zal in 2021 op het streamingplatform te zien zijn. De serie vertelt het verhaal van de jonge zakenman Frank Stigter. Na een aantal mislukte pogingen om een eigen zaak te beginnen, ziet Frank zijn kans schoon als de nationale telefoonmaatschappij PTT betaalnummers op de markt gaat brengen. Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint hij het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Bekijk de eerste teaser van Dirty Lines hieronder.

Dirty Lines in 2021 op <em>Netflix</em>: bekijk de eerste beelden Dirty Lines, een nieuwe Nederlandse Netflix-productie, zal in 2021 op het streamingplatform te zien zijn. De serie vertelt het verhaal van de jonge zakenman Frank Stigter. Na een aantal mislukte pogingen om een eigen zaak te beginnen, ziet Frank zijn kans schoon als de nationale telefoonmaatschappij PTT betaalnummers op de markt gaat brengen. Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint hij het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Bekijk de eerste teaser van Dirty Lines hieronder. Bekijk ook Bekijk trailer Stateless met Oscarwinnares Cate Blanchett (8 juli op Netflix) Bekijk deze video » Bekijk trailer van Jim Jefferies' show Intolerant (vanaf 7 juli op Netflix) Bekijk deze video »
Serie :
Dirty Lines in 2021 op Netflix: bekijk de eerste beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dirty Lines in 2021 op Netflix: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier